Ryby w zestawie
- BUŁECZKI BAO Z MORSZCZUKIEM I KREWETKĄ W PANKO 2 szt.kimchi naszego wyrobu, mayo limonkowe
Bao bun with hake and prawn in panko, kimchi, lime mayo
- FILETY Z DORADY 250-350ggnocchi, pomidorki, kapary, cytryna, nduja
sea bream fi llet, gnocchi, tomatoes, capers, lemon, nduja
- FILET Z SANDACZA 170 gpurre ziemniaczane z chorizo, jarmuż, mus z czerwonej pieczonej papryki
Pike perch fi llet, potato purée with chorizo, kale, and red roasted paprika mousse
- PIEROGI Z HOMAREM | 6 szt.podane z bulionem z dodatkiem piklowanych grzybów shimeji, selera naciowego i kolendry
Lobster dumplings served with broth with pickled shimeji mushrooms, celery and coriander
- PIEROGI Z RYB BAŁTYCKICH PODANE Z OWOCAMI MORZA I SOSEM BISQUE | 8 szt.4 rodzaje pierogów z ryb baltyckich, krewetki, mule
Baltic fi sh dumplings served with seafood and bisque sauce, 4 types of Baltic fi sh dumplings, shrimps, mussels
- CHILI CON PESCADO 250mlklopsiki z tuńczyka, pikantny sos pomidorowy, ryż basmati
Tuna meatballs, spicy tomato sauce, basmati rice
- FILET Z DORSZA SMAŻONY 250gfrytki, surówka
fried cod fi llet, fries, salad
- FILET Z ŁOSOSIA PIECZONY | 150 gpodany na warzywach stir fry, ryż basmati, orzechy nerkowca
Baked salmon fi llet,served with stir fry vegetables, basmati rice, cashew nuts
- STEK Z POLĘDWICY Z TUŃCZYKA 200 gczarna soczewica, tajska mizeria, sos teriyaki
Tuna sirloin steak, black lentils, Thai, cucumber salad, and teriyaki sauce
- PSTRĄG PIECZONY | ok. 350 gziemniaki „patatki” i warzywa grillowane
Baked trout, potatoes and grilled vegetables