MENU
PRZYSTAWKA:
TATAR Z ŁOSOSIA, TZATZIKI, CHIPS Z TAPIOKI, AIOLI,
PUDER Z KOPERKU – 35 ZŁ
OSTRYGI W 3 ODSŁONACH DLA DWOJGA(6SZT) Z PIANKĄ PROSECCO, Z KOPREM,
JABŁKIEM GRANNY SMITH I BIAŁYM OCTEM BALSAMICZNYM,
Z ŚWIEŻYM GRILLOWANYM ANANASEM, GRANATEM I LIMONKĄ – 100 ZŁ
ZUPA:
CHOWDER Z OWOCAMI MORZA, KRUSZONĄ SZYNKĄ DOJRZEWAJĄCĄ I OLIWĄ POROWĄ – 28 ZŁ
DANIE GŁÓWNE:
FILET Z HALIBUTA, GNOCCHI, SMAŻONE BOCZNIAKI, PUDER Z SZCZYPIORKU, BISQUE – 52 ZŁ
DESER:
MUS Z KWIATU CZARNEGO BZU Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ
I CZARNĄ PORZECZKĄ – 18 ZŁ
Muzyka na żywo
Walentynkowe menu
Szczegóły oraz rezerwacje
tel. 58 6222220
tawerna@tawernaorlowska.pl
14.02.23 od godziny 18:00